the beginning
Door: Joyce
Blijf op de hoogte en volg Joyce
04 Juli 2012 | Zuid-Afrika, Johannesburg
Ik denk dat de weken, ondanks dat ik iedereen ga missen, voorbij zullen vliegen! Ik ga genieten van elk moment!!
Dan ga ik nu maar weer een filmpje uitzoeken, want ik kan mijn blog toch niet nu in de lucht posten :p Ik hioop heel snel een update te kunnen plaatsen met foto's van mijn orientatiedagen in johannesburg! :D xx
Ondertussen ben ik aangekomen in de guesthouse in Johannesburg en heb ik mijn eerste nachtje erop zitten. Toen ik aankwam lag iedereen in mijn kamer al op bed, en dat was ook eigenlijk het enige waar ik aan toe was, een bed en lekker slapen! Vanochtend heerlijk gedoucht en ontbeten, wat een luxe hier! Nu even snel de computer veroverd, zodat ik iets kan posten, voordat we zometeen vertrekken. Als eerste kunnen we wat boodschappen doen in de supermarkt en vanmiddag gaan we Soweto in! Het is hier echt heel gezellig met alle vrijwilligers en er is zelfs een Nederlands meisje die hetzelfde project in Malelane gaat doen! Ik heb ondertussen naast Engels en Zuid-Afrikaans dus ook alweer Nederlands gesproken :P Ook wel een fijne gedachte dat de reis van zeven uur naar Malelane nu niet heel saai zullen zijn :)
Ik ga er een eind aan maken, want we moeten al bijna vertrekken!
xxxxx en liefs uit Johannesburg
04 Juli 2012 - 18:31
Ilonka Schuurman:
Hoi Joyce, fijn om iets van je te horen, en leuk dat ik je al kan volgen. Ik ga je reisverslag steeds lezen. Heel veel plezier. Groetjes en veel liefs uit Zaandam XXX